Integritetspolicy policy~~POS=HEADCOMP


Denna dataskyddsdeklaration klargör typen, omfattningen och syftet med behandlingen av personuppgifter (nedan kallad "data") i samband med tillhandahållandet av våra tjänster såväl som inom vårt online-erbjudande och tillhörande webbplatser, funktioner och innehåll samt externa online-närvaror, såsom vår sociala medieprofil (nedan gemensamt kallad "online-erbjudande"). När det gäller de begrepp som används, såsom "bearbetning" eller "ansvarig person" hänvisar vi till definitionerna i artikel 4 i den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

ansvarig

suite 9424
PO Box 39018
Harewood
Christchurch 8545
Nya Zeeland

Typer av bearbetade
Data - inventeringsdata (t.ex. personliga stamdata, namn eller adresser) - kontaktuppgifter (t.ex. e-post, telefonnummer) - innehållsdata (t.ex. textinmatning, fotografier, videor) - användningsdata (t.ex. besökta webbplatser, intresse för innehåll , Åtkomsttider) - meta / kommunikationsdata (t.ex. enhetsinformation, IP-adresser).
Kategorier av drabbade personer Besökare och användare av online-erbjudandet (i det följande hänvisar vi också till de drabbade personerna kollektivt som "användare").

Syfte med bearbetning
Tillhandahållande av online-erbjudandet, dess funktioner och innehåll - Besvara kontaktförfrågningar och kommunikation med användare - Säkerhetsåtgärder - Räckviddsmätning / marknadsföring

Användade termer
”Personuppgifter” är all information som avser en identifierad eller identifierbar fysisk person (hädanefter ”registrerad”); En fysisk person betraktas som identifierbar som kan identifieras direkt eller indirekt, särskilt genom tilldelning till en identifierare såsom ett namn, ett identifieringsnummer, platsdata, en online-identifierare (t.ex. cookie) eller en eller flera specialfunktioner, som uttrycker den fysiska, fysiologiska, genetiska, psykologiska, ekonomiska, kulturella eller sociala identiteten hos denna naturliga person. "Bearbetning" är varje process eller serie processer som utförs med eller utan hjälp av automatiserade processer i samband med personuppgifter. Termen går långt och inkluderar praktiskt taget all hantering av data. "Pseudonymisering" behandlingen av personuppgifter på ett sådant sätt att personuppgifterna inte längre kan tilldelas en specifik registrerad utan användning av ytterligare information, förutsatt att denna ytterligare information lagras separat och tekniskt och organisatoriska åtgärder som säkerställer att personuppgifterna inte tilldelas en identifierad eller identifierbar fysisk person.

”Profilering” avser alla typer av automatiserad behandling av personuppgifter som består i att använda dessa personuppgifter för att utvärdera vissa personliga aspekter som rör en fysisk person, i synnerhet aspekter som rör arbetsprestanda, ekonomisk situation, hälsa, personlig För att analysera eller förutsäga preferenser, intressen, tillförlitlighet, beteende, vistelseort eller platsförändring för denna fysiska person. Den fysiska eller juridiska personen, myndigheten, institutionen eller andra organ som ensam eller tillsammans med andra bestämmer syftet och sättet att behandla kallas "ansvarig person" av personuppgifter kallas. "Bearbetare" betyder en fysisk eller juridisk person, myndighet, myndighet eller annat organ som behandlar personuppgifter för den ansvariga personens räkning.

Relevanta rättsliga grunder
I enlighet med artikel 13 GDPR kommer vi att informera dig om den rättsliga grunden för vår databehandling. För användare som omfattas av den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR), dvs. EU och EEG, gäller inte den rättsliga grunden i dataskyddsdeklarationen:
Den rättsliga grunden för att erhålla samtycke är artikel 6 stycke 1 lit. a och artikel 7 GDPR;
Den rättsliga grunden för bearbetning för att fullgöra våra tjänster och genomföra avtalsmässiga åtgärder samt svara på förfrågningar är artikel 6 stycke 1 lit. b GDPR;
Den rättsliga grunden för behandling för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter är artikel 6 lit. c GDPR;
I händelse av att den registrerades eller andra fysiska personers vitala intressen kräver behandling av personuppgifter, artikel 6 punkt 1 upplyst. d DSGVO som rättslig grund.
Den rättsliga grunden för den behandling som krävs för att utföra en uppgift som är i allmänhetens intresse eller utförs vid utövandet av officiell myndighet som har överförts till den ansvariga är artikel 6 e GDPR.
Den rättsliga grunden för behandling för att skydda våra legitima intressen är artikel 6 lit. f GDPR.
Behandlingen av data för andra ändamål än de för vilka de samlades in bestäms i enlighet med kraven i artikel 6 paragraf 4 i GDPR.
Behandlingen av särskilda kategorier av data (i enlighet med artikel 9 paragraf 1 GDPR) baseras på kraven i artikel 9 paragraf 2 GDPR.

säkerhetsåtgärder
Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder i enlighet med de rättsliga kraven, med hänsyn till den senaste tekniken, implementeringskostnaderna och typen, omfattningen, omständigheterna och ändamålen med behandlingen samt olika sannolikhet för förekomst och svårighetsgrad av risken för fysiska personers rättigheter och friheter för att säkerställa en skyddsnivå som är lämplig för risken.
Åtgärderna innefattar särskilt att säkerställa konfidentialitet, integritet och tillgänglighet av data genom att kontrollera fysisk åtkomst till uppgifterna samt åtkomst, inmatning, vidarebefordran, säkerställande av tillgänglighet och deras separering. Dessutom har vi inrättat förfaranden som säkerställer utövandet av den registrerades rättigheter, radering av data och reaktion på datahot. Dessutom överväger vi redan skyddet av personuppgifter under utveckling eller val av hårdvara, programvara och procedurer, i enlighet med principen om dataskydd genom teknologidesign och standardinställningar för dataskydd.

Samarbete med entreprenadföretag, gemensamt ansvariga personer och tredje part
Om vi ​​lämnar ut uppgifter till andra personer och företag (kontraktsbehandlare, gemensamt ansvariga personer eller tredje part) inom ramen för vår behandling, överför dem till dem eller på annat sätt ger dem tillgång till uppgifterna, görs detta endast på grundval av lagligt tillstånd (t.ex. om uppgifterna överförs till tredje part, såsom leverantörer av betaltjänster för att fullgöra avtalet), har användare samtyckt, en rättslig skyldighet föreskriver detta eller baserat på våra legitima intressen (t.ex. när man använder agenter, webbhotell etc.).
Om vi ​​avslöjar, överför eller på annat sätt beviljar åtkomst till data till andra företag i vår företagsgrupp, görs detta särskilt för administrativa ändamål som ett legitimt intresse och dessutom på en rättslig grund.

Överföringar till tredjeländer
Om vi ​​behandlar data i ett tredjeland (dvs. utanför Europeiska unionen (EU), Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) eller Schweiziska edsförbundet) eller i samband med användning av tredjeparts tjänster eller utlämnande eller överföring av data till andra personer eller företag händer, detta händer bara om det görs för att uppfylla våra (för) avtalsenliga skyldigheter, på grundval av ditt samtycke, på grundval av en rättslig skyldighet eller på grundval av våra legitima intressen. Med förbehåll för juridiska eller avtalsenliga tillstånd bearbetar eller har vi uppgifterna i ett tredjeland endast om de juridiska kraven är uppfyllda. Detta innebär att bearbetning sker till exempel på grundval av särskilda garantier, såsom officiellt erkänd bestämning av en dataskyddsnivå som motsvarar EU (t.ex. för USA genom ”Privacy Shield”) eller efterlevnad av officiellt erkända särskilda avtalsförpliktelser.

Registrerade personers rättigheter
Du har rätt att be om bekräftelse på om de aktuella uppgifterna behandlas och för information om dessa uppgifter samt för ytterligare information och kopiering av uppgifterna i enlighet med lagkrav.
Du har följaktligen. de juridiska kraven för att begära komplettering av uppgifterna om dig eller korrigering av felaktiga uppgifter om dig.
I enlighet med de rättsliga kraven har du rätt att kräva att relevanta uppgifter raderas omedelbart eller alternativt att begära en begränsning av behandlingen av uppgifterna i enlighet med de rättsliga kraven. Du har rätt att kräva att uppgifterna om dig raderas Du har gjort det tillgängligt för oss i enlighet med de rättsliga kraven och för att begära att det överförs till andra ansvariga parter.
Du har också rätt att lämna in ett klagomål till den behöriga tillsynsmyndigheten i enlighet med de rättsliga kraven.
Du har rätt att återkalla ditt samtycke med verkan för framtiden.

rätt till
Du kan när som helst invända mot den framtida behandlingen av uppgifterna om dig i enlighet med de lagliga kraven. Invändningen kan särskilt göras mot bearbetning för direkt marknadsföringsändamål.

Cookies och rätt att göra invändningar i direktreklam
"Cookies" är små filer som lagras på användarnas datorer. Olika uppgifter kan lagras i cookies. En cookie används huvudsakligen för att lagra informationen om en användare (eller den enhet där kakan är lagrad) under eller efter sitt besök på ett online-erbjudande. Tillfälliga cookies, eller "session cookies" eller "transient cookies", är cookies som raderas när en användare lämnar en onlinetjänst och stänger webbläsaren. I en sådan cookie kan exempelvis innehållet i en kundvagn i en nätbutik eller en inloggningsstatus sparas. Termen "permanent" eller "beständig" avser cookies som förblir lagrade även efter att webbläsaren har stängts. Till exempel kan inloggningsstatus sparas om användarna besöker den efter flera dagar. På samma sätt kan användarnas intressen lagras i en sådan cookie som används för mätning av mått eller marknadsföring. Som "tredje part cookie" kallas cookies som erbjuds av andra än den som är ansvarig, som driver online-erbjudande (annars, om det bara är cookies vi talar om "första part cookies") företag.
Vi kan använda tillfälliga och permanenta cookies och förtydliga detta som en del av vår integritetspolicy. Om användarna inte vill att cookies ska lagras på sin dator ombeds de att inaktivera motsvarande alternativ i systeminställningarna i sin webbläsare. Sparade cookies kan raderas i webbläsarens systeminställningar. Uteslutande av kakor kan leda till funktionsbegränsningar för detta online-erbjudande. En allmän invändning mot användningen av kakor som används för marknadsföring online kan göras för ett stort antal tjänster, särskilt när det gäller spårning, via den amerikanska webbplatsen http: // www. aboutads.info/choices/ eller EU-sidan http://www.youronlinechoices.com/. Dessutom kan cookies sparas genom att inaktivera dem i webbläsarinställningarna. Observera att du kanske inte kan använda alla funktionerna i detta online-erbjudande.

Radering av data
De uppgifter som bearbetas av oss kommer att raderas eller begränsas vid behandlingen i enlighet med de lagliga kraven. Såvida det inte uttryckligen anges i denna dataskyddsdeklaration kommer de data som lagras av oss att raderas så snart de inte längre behövs för det avsedda syftet och raderingen inte strider mot några lagstadgade lagringskrav.
Om uppgifterna inte raderas eftersom de krävs för andra lagligt tillåtna ändamål kommer behandlingen av dem att begränsas. Detta innebär att uppgifterna blockeras och inte behandlas för andra ändamål. Detta gäller till exempel uppgifter som måste sparas av kommersiella eller skattemässiga skäl.

Ändringar och uppdateringar av sekretesspolicyn
Vi ber dig att regelbundet informera dig själv om innehållet i vår integritetspolicy. Vi kommer att justera integritetspolicyn så snart ändringarna i databehandlingen vi gör kräver det. Vi kommer att informera dig så snart ändringarna kräver ditt deltagande (t.ex. samtycke) eller annan individuell anmälan.

Affärsrelaterad bearbetning
Dessutom bearbetar vi - kontraktsuppgifter (t.ex. kontraktets föremål, löptid, kundkategori) - betalningsuppgifter (t.ex. bankuppgifter, betalningshistorik) från våra kunder, kunder och affärspartners i syfte att tillhandahålla avtalsmässiga tjänster, service och kundvård, marknadsföring, reklam och marknadsundersökningar.

resebyråtjänster
Vi behandlar våra kunders data inom ramen för våra avtalsmässiga tjänster, som inkluderar konceptuell och strategisk rådgivning, kampanjplanering, programvara och designutveckling / rådgivning eller underhåll, implementering av kampanjer och processer / hantering, serveradministration, dataanalys / konsulttjänster och utbildningstjänster Lagerdata (t.ex. kundens stamdata, såsom namn eller adresser), kontaktuppgifter (t.ex. e-post, telefonnummer), innehållsdata (t.ex. textinmatningar, fotografier, videor), kontraktsuppgifter (t.ex. ämnet för kontraktet, löptid), betalningsdata (t.ex. bankuppgifter, betalningshistorik ), Användning och metadata (t.ex. i samband med att utvärdera och mäta framgången för marknadsföringsåtgärder). I princip behandlar vi inte speciella kategorier av personuppgifter, såvida de inte är en del av en beställd behandling. De drabbade inkluderar våra kunder, intresserade och deras kunder, användare, webbplatsbesökare eller anställda samt tredje parter. Syftet med behandlingen är att tillhandahålla avtalsmässiga tjänster, fakturering och vår kundtjänst. Den rättsliga grunden för bearbetning av resultat från artikel 6 punkt 1 lit. b GDPR (kontraktstjänster), artikel 6 punkt 1 lit. f GDPR (analys, statistik, optimering, säkerhetsåtgärder). Vi behandlar uppgifter som är nödvändiga för att upprätta och fullgöra de avtalsmässiga tjänsterna och påpekar nödvändigheten av att de avslöjas. Utlämnande till externa parter sker endast om det är nödvändigt inom ramen för en order. När vi behandlar de uppgifter som vi tillhandahåller inom ramen för en beställning, agerar vi i enlighet med instruktionerna från kunden och de juridiska kraven för orderbehandling i enlighet med artikel 28 GDPR och behandlar inte uppgifterna för andra ändamål än syftet med beställningen.
Vi tar bort data efter utgången av laglig garanti och jämförbara förpliktelser. Nödvändigheten att hålla uppgifterna kontrolleras vart tredje år. i fallet med rättsliga skyldigheter arkivering deletionen (6 HGB, J 257, pärla. § 1 AO 10 J, pärla. § 147 Abs. 1 para.) utförs efter utgången. När det gäller uppgifter som har lämnats ut till oss i samband med kontraktet, kommer vi att ta bort data i enlighet med kontraktet, i princip efter utgången av jobbet.

Sekretesspolicy i ansökan
Vi behandlar sökandens data endast för ändamålet och i samband med ansökan i enlighet med de lagliga kraven. Behandlingen av sökandens uppgifter sker för att uppfylla våra (för) kontraktsförpliktelser i samband med ansökningsförfarandet i enlighet med artikel 6 punkt 1 lit. b. DSGVO Art. 6 para. 1 lit. f. DSGVO i den mån som behandling av data är nödvändig för oss, t.ex. i samband med rättsliga förfaranden (i Tyskland gäller dessutom 26 BDSG).
Ansökningsförfarandet kräver att sökande lämnar sökandens uppgifter. De nödvändiga sökandedata är, i den utsträckning som vi erbjuder ett onlineformulär markerat, annars resultatet av arbetsbeskrivningarna och innehåller i grunden informationen på person-, post- och kontaktadresserna samt ansökningsdokumenten, såsom brev, CV och certifikat. Dessutom kan sökande frivilligt ge oss ytterligare information.
Genom att skicka in ansökan till oss samtycker de sökande till behandlingen av deras uppgifter i syfte med ansökningsprocessen i enlighet med den typ och omfattning som anges i denna dataskyddsdeklaration. 9 GDPR behandlas de också i enlighet med artikel 1 paragraf 9 lit. b GDPR (t.ex. hälsodata, såsom allvarligt funktionshindrad status eller etniskt ursprung). I den mån som särskilda kategorier av personuppgifter i den mening som avses i artikel 2 GDPR begärs från sökande under ansökningsprocessen behandlas de också i enlighet med artikel 9 punkt 1 lit. en GDPR (t.ex. hälsouppgifter, om detta är nödvändigt för yrkesutövningen Om de görs tillgängliga kan sökande skicka in sina ansökningar till oss med hjälp av ett onlineformulär på vår webbplats. Uppgifterna krypteras och överförs till oss i enlighet med teknikens ståndpunkt.
Dessutom kan sökande skicka oss sina ansökningar via e-post. Observera dock att e-postmeddelanden generellt inte skickas i krypterad form och att sökande själva måste tillhandahålla kryptering. Vi kan därför inte ansvara för överföringen av ansökan mellan avsändaren och mottagningen på vår server och rekommenderar därför att du använder en online formulär eller postleveransen. Istället för att söka via webbformulär och e-post har sökande fortfarande möjlighet att skicka ansökan per post.
De uppgifter som sökandena lämnar kan behandlas vidare av oss vid en framgångsrik ansökan för sysselsättning. Annars, om ansökan om ett erbjudande inte är framgångsrikt kommer sökandens uppgifter att raderas. Sökandens uppgifter kommer också att raderas om en ansökan återkallas, som sökandena har rätt till när som helst.
Avbeställningen är föremål för en legitim uppsägning av kandidaten efter utgången av sex månader, så att vi kan svara på eventuella uppföljningsfrågor till ansökan och uppfylla våra skyldigheter enligt likabehandlingslagen. Fakturor för eventuell ersättning av resekostnader arkiveras enligt skattebestämmelserna.
Kommentarer och bidrag Om användare lämnar kommentarer eller andra bidrag kan deras IP-adresser lagras i 6 dagar på grundval av våra legitima intressen i den mening som avses i artikel 1, punkt 7 lit. Detta görs för vår säkerhet om någon lämnar olagligt innehåll i kommentarer och bidrag (förolämpningar, förbjuden politisk propaganda, etc.). I det här fallet kan vi åtalas för kommentaren eller bidraget och är därför intresserade av författarens identitet. Dessutom förbehåller vi oss rätten på grundval av våra legitima intressen i enlighet med artikel 6 par. 1 lit. f Behandla användarinformation i syfte att upptäcka skräppost.
På samma rättsliga grund förbehåller vi oss rätten att spara användarnas IP-adresser under undersökningen och att använda cookies för att undvika flera röster. Informationen om den person som kommunicerades i samband med kommentarer och bidrag, eventuell kontakt och webbplatsinformation liksom den innehållsrelaterade informationen lagras permanent av oss tills användaren invänder.

soundcloud
Våra poddsändningar lagras på plattformen “Soundcloud”, som erbjuds av SoundCloud Limited, Rheinsberger Str. 76/77, 10115 Berlin, Tyskland, och spelas upp från denna plattform.
För detta ändamål integrerar vi så kallade Soundcloud-widgets i vår webbplats. Detta är uppspelningsprogramvara som användare kan använda för att spela podcasts. Soundcloud kan mäta vilka podcaster som lyssnas på och i vilken utsträckning och behandla denna information pseudonymt för statistiska och affärsmässiga ändamål. För detta ändamål kan cookies lagras i användarens webbläsare och bearbetas i syfte att skapa användarprofiler, t.ex. för att visa annonser som motsvarar användarens potentiella intressen. För användare som är registrerade hos Soundcloud kan Soundcloud tilldela hörselinformationen till sina profiler.
Användningen baseras på våra legitima intressen, dvs intresse för en säker och effektiv tillhandahållande, analys och optimering av vårt ljuderbjudande i enlighet med. Artikel 6 stycke 1 lit. f. GDPR.
Mer information och alternativ för att invända finns i sekretesspolicyn för Soundcloud: https://soundcloud.com/pages/privacy.
Blubrry Podcasting Services Vi använder podcast-värdtjänsten och statistiktjänsten Blubrry från leverantören Rawvoice, Inc., 5000 Arlington Center Blvd., Suite 2115 Upper Arlington, OH 43220, USA. Podcasts laddas av Blubrry eller sänds via Blubrry Blubrry behandlar IP-adresser och enhetsinformation för att möjliggöra podcastnedladdningar / uppspelningar och för att bestämma statistiska data, till exempel åtkomstnummer. Dessa data anonymiseras eller pseudonymiseras av Blubrry innan de lagras i databasen.
Användningen sker på grundval av våra legitima intressen, dvs intresse för en säker och effektiv tillhandahållande, analys och optimering av vårt podcast-erbjudande i enlighet med artikel 6 stycke 1 lit. f GDPR. Blubrry är (för närvarande enligt sin egen information) certifierat enligt Privacy Shield-avtalet och erbjuder därmed en garanti för överensstämmelse med europeisk dataskyddslag (https://create.blubrry.com/resources/about-blubrry/privacy-shield/).
Mer information och alternativ för att invända finns i Blubrrys sekretesspolicy: https://create.blubrry.com/resources/about-blubrry/privacy-policy/.
Podigee Podcast Hosting Vi använder Podigee podcast-värdtjänsten från Podigee UG, Am Walde 2, 56249 Herschbach, Tyskland. Podcasts laddas av Podigee eller sänds via Podigee.
Användningen sker på grundval av våra legitima intressen, dvs intresse för en säker och effektiv tillhandahållande, analys och optimering av vårt podcast-erbjudande i enlighet med artikel 6 stycke 1 lit. f GDPR.
Podigee behandlar IP-adresser och enhetsinformation för att möjliggöra podcastnedladdningar / uppspelningar och för att bestämma statistiska data, till exempel åtkomstnummer. Dessa data anonymiseras eller pseudonymiseras av Podigee innan de lagras i databasen, såvida de inte krävs för tillhandahållandet av podcasts.
Mer information och alternativ för invändningar finns i Podigees dataskyddsdeklaration: https://www.podigee.com/de/about/privacy/.

Återuppta kontakten
När vi kontaktar oss (t.ex. via kontaktformulär, e-post, telefon eller via sociala medier) används informationen från användaren för att behandla kontaktbegäran och för att behandla den i enlighet med artikel 6 punkt 1 lit. (inom ramen för avtalsförhållanden / förhandsförhållanden), artikel 6 stycke 1 lit. f (andra förfrågningar) GDPR bearbetad .. Informationen som tillhandahålls av användare kan behandlas i ett kundrelationshanteringssystem ("CRM-system") eller en jämförbar förfrågningsorganisation Vi tar bort förfrågningarna om de inte längre krävs. Vi granskar kravet vartannat år; De lagstadgade arkiveringsskyldigheterna gäller också.

Nyhetsbrev
Med följande information informerar vi dig om innehållet i vårt nyhetsbrev samt registrerings-, avsändnings- och statistiska utvärderingsförfaranden samt din rätt till invändning. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev accepterar du kvittot och de beskrivna procedurerna.
Innehållet i nyhetsbrevet vi skickar nyhetsbrev, e-post och andra elektroniska meddelanden med reklam uppgifter ( "nyhetsbrev") endast med samtycke av mottagaren eller ett rättsligt tillstånd. I den mån innehållet i ett nyhetsbrev är konkret beskrivet, är de auktoritativa för användarnas samtycke. Vårt nyhetsbrev innehåller för övrigt information om våra tjänster och oss.
Dubbel inloggning och loggning: Registrering för vårt nyhetsbrev görs i ett så kallat dubbeloptagningsförfarande. Det innebär att du kommer att få ett e-postmeddelande efter att du loggat in för att be om bekräftelse på din registrering. Denna bekräftelse är nödvändig så att ingen kan registrera sig med externa e-postadresser. Registreringen för nyhetsbrevet kommer att loggas för att bevisa registreringsprocessen enligt de lagliga kraven. Detta inkluderar lagring av inloggning och bekräftelsestid samt IP-adress. På samma sätt kommer ändringar i dina data lagrade hos leverantören av fraktleverantörer att loggas.
Referenser: För att prenumerera på nyhetsbrevet är det tillräckligt att ge din e-postadress. Eventuellt ber vi dig att ge ett namn i nyhetsbrevet för personlig adress.
Utsändningen av nyhetsbrevet och prestationsmätningen associerad med det baseras på mottagarens samtycke i enlighet med artikel 6 § 1 lit. a, artikel 7 GDPR i samband med 7 § 2 nr 3 UWG eller om samtycke inte krävs , på grundval av våra legitima intressen för direktmarknadsföring i enlighet med artikel 6 punkt 1 enligt GDPR i kombination med avsnitt 7 avsnitt 3 UWG. Registreringen av registreringsprocessen baseras på våra legitima intressen i enlighet med artikel 6 punkt 1 lit. Vårt intresse riktas mot användningen av ett användarvänligt och säkert nyhetsbrevsystem som tjänar både våra affärsintressen och användarnas förväntningar och som också gör det möjligt för oss att bevisa samtycke.
Avbokning / återkallelse - Du kan när som helst avbryta mottagandet av vårt nyhetsbrev, dvs återkalla ditt samtycke. Du hittar en länk för att avbryta nyhetsbrevet i slutet av varje nyhetsbrev. På grundval av våra legitima intressen kan vi spara e-postadresserna utan abonnemang i upp till tre år innan vi tar bort dem för att kunna bevisa ett tidigare gett samtycke. Behandlingen av dessa uppgifter är begränsad till syftet med ett eventuellt försvar mot anspråk. En individuell begäran om radering är möjlig när som helst, förutsatt att den tidigare förekomsten av samtycke bekräftas samtidigt.
Nyhetsbrev - Mailchimp Nyhetsbrevet skickas via posttjänsten "MailChimp", en plattform för distribution av nyhetsbrev från den amerikanska leverantören Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE # 5000, Atlanta, GA 30308, USA. Du kan se leverantörens dataskyddsbestämmelser här: https://mailchimp.com/legal/privacy/. Rocket Science Group LLC d / b / a MailChimp är certifierat enligt Privacy Shield-avtalet och erbjuder därmed en garanti för att följa den europeiska dataskyddsnivån (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active). Frakttjänsteleverantören används på grundval av våra legitima intressen i enlighet med artikel 6 par. 1 lit. f GDPR och ett orderhanteringsavtal i enlighet med artikel 28 punkt 3 S. 1 GDPR.
Frakttjänstleverantören kan använda mottagarens data i pseudonym form, dvs utan att tilldelas en användare, för att optimera eller förbättra sina egna tjänster, t.ex. för teknisk optimering av frakt och presentation av nyhetsbrevet eller för statistiska ändamål. Emissionstjänstleverantören använder dock inte uppgifterna från våra nyhetsbrevmottagare för att skriva till dem själv eller för att skicka informationen till tredje part.
Nyhetsbrevet skickas av leverantören av posttjänsten [NAMN, ADRESS, LAND]. Du kan se leverantörens dataskyddsföreskrifter här: [LÄNKA TILL DATASKYDDSFÖRORDNINGAR]. Frakttjänsteleverantören används på grundval av våra legitima intressen i enlighet med artikel 6 par. 1 lit. f GDPR och ett orderhanteringsavtal i enlighet med artikel 28 punkt 3 S. 1 GDPR.
Fraktleverantören kan använda mottagarens uppgifter i en pseudonym form, dvs utan att tilldela en användare, för att optimera eller förbättra sina egna tjänster, t.ex. för teknisk optimering av frakt och presentation av nyhetsbrev eller för statistiska ändamål. Leverantörsleverantören använder emellertid inte data från våra nyhetsbrevsmottagare för att ta itu med dem själva eller att vidarebefordra data till tredje part.
Nyhetsbrev - mätning av framgång Nyhetsbrevet innehåller en så kallad "webbfyr", det vill säga en pixelstor fil som hämtas från vår server när nyhetsbrevet öppnas eller, om vi använder en leverantör av frakttjänster, från dess server. Som en del av denna hämtning samlas inledningsvis teknisk information, såsom information om webbläsaren och ditt system, samt din IP-adress och tidpunkten för hämtning.
Denna information används för teknisk förbättring av tjänsterna baserat på den tekniska informationen eller målgrupperna och deras läsbeteende baserat på deras hämtningsplatser (som kan bestämmas med hjälp av IP-adressen) eller åtkomsttiderna. I de statistiska undersökningarna ingår också att avgöra om nyhetsbrev öppnas, när de öppnas och vilka länkar som klickas på. Av tekniska skäl kan denna information tilldelas de enskilda mottagarna av nyhetsbrevet. Det är dock varken vårt mål eller, om det används, leverantören av frakttjänster att observera enskilda användare. Utvärderingarna tjänar oss mycket mer för att känna igen våra användares läsvanor och för att anpassa vårt innehåll till dem eller för att skicka annat innehåll efter användarnas intressen. Tyvärr är det inte möjligt att återkalla framgångsmätningen, i det här fallet måste hela prenumerationen på nyhetsbrevet avbrytas .

Hosting och e-post
Värdtjänsterna som vi använder tjänar till att tillhandahålla följande tjänster: Infrastruktur- och plattformstjänster, datorkapacitet, lagringsutrymme och databastjänster, skicka e-post, säkerhetstjänster och tekniska underhållstjänster som vi använder för att driva detta online-erbjudande. Vi, eller vår värdleverantör, bearbetar inventeringsdata, kontaktdata, innehållsdata, kontraktsdata, användningsdata, meta- och kommunikationsdata från kunder, intresserade parter och besökare på detta onlineerbjudande baserat på våra legitima intressen i en effektiv och säker tillhandahållande av detta online-erbjudande i enlighet med. Artikel 6, punkt 1 lit. f GDPR i samband med artikel 28 GDPR (ingående av ett orderbehandlingsavtal).

Innehållsleveransnätverk från Cloudflare
Vi använder ett så kallat "Content Delivery Network" (CDN), som erbjuds av Cloudflare, Inc., 101 Townsend St, San Francisco, CA 94107, USA. Cloudflare är certifierat enligt Privacy Shield-avtalet och erbjuder därmed en garanti för att följa europeisk dataskyddslag (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnZKAA0&status=Active).
En CDN är en tjänst som hjälper till att leverera innehåll från vårt online-erbjudande, särskilt stora mediefiler, till exempel grafik eller skript, med hjälp av regionalt distribuerade och Internet-anslutna servrar. Behandlingen av användarnas data sker enbart för ovannämnda ändamål och upprätthållandet av säkerheten och funktionaliteten hos CDN.
Användningen baseras på våra legitima intressen, det vill säga intresset för en säker och effektiv bestämmelse, analys och optimering av vårt online erbjudande acc. Art. 6 para. 1 lit. f. DSGVO.
Mer information finns i Cloudflare dataskyddsdeklaration: https://www.cloudflare.com/security-policy.

Google Analytics
Vi använder (dvs intresset för analys, optimering och kostnadseffektiv drift av våra reserver i enlighet med Art. 6 para. 1 objekt f. DSGVO) baserat på våra legitima intressen Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, LLC ( "Google") en. Google använder cookies. Informationen som genereras av sådan cookie användningen av reserverna av användaren vanligtvis överförs till en Google-server i USA och lagras där.
Google är certifierat enligt Privacy Shield-avtalet och erbjuder därmed en garanti för att följa europeisk dataskyddslag (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).
Google kommer att använda den här informationen för våra räkning för att utvärdera användningen av vårt online-erbjudande av användare, att sammanställa rapporter om aktiviteterna inom detta online-erbjudande och att ge oss ytterligare tjänster relaterade till användningen av detta online-erbjudande och användningen av internet. I det här fallet kan användarnas pseudonymprofiler skapas från de behandlade data.
Vi använder endast Google Analytics med aktiverad IP-anonymisering. Det innebär att användarens IP-adress kommer att förkortas av Google inom Europeiska unionens medlemsstater eller i andra avtalsslutande stater i avtalet om Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Endast i undantagsfall kommer hela IP-adressen överförs till en Google-server i USA och förkortas där.
IP-adressen som överförs av användarens webbläsare slås inte samman med annan Google-data. Användare kan förhindra lagring av cookies genom att ställa in deras webbläsarprogramvara i enlighet med detta. Användare kan också förhindra Google från att samla in de data som genereras av kakan och relatera till deras användning av online-erbjudandet och från att behandla dessa data genom att ladda ner och installera webbläsarinsticksprogrammet tillgängligt under följande länk: http: // tools .google.com / dlpage / gaoptout? hl = de.
Du kan hitta mer information om Googles användning av data, inställnings- och invändningsalternativ i Googles sekretesspolicy (https://policies.google.com/privacy) och i inställningarna för visning av annonser av Google (https: // adssettings. google.com/authenticated).
Personuppgifterna för användare kommer att raderas eller anonymiseras efter 14 månader.

Google Universal Analytics
Vi använder Google Analytics i form av "Universal Analytics". "Universal Analytics" avser en process från Google Analytics där användaranalysen utförs på basis av ett pseudonymt användar-ID och en pseudonym profil för användaren skapas med information från användning av olika enheter (så kallad "cross-device tracking") .

Målgruppsbildning med Google Analytics
Vi använder Google Analytics för att endast visa annonser som placeras inom Googles reklamtjänster och dess partners för användare som också har visat intresse för vårt onlinerbjudande eller som har vissa egenskaper (t.ex. intressen för vissa ämnen eller produkter som är baserade på det besökte Webbplatser) som vi överför till Google (så kallad "remarketing" eller "Google Analytics-målgrupp"). Med hjälp av remarketingmålgrupper vill vi också se till att våra annonser motsvarar användarnas potentiella intresse.

Google AdWords och omvandlingsmätning
Vi använder bygger på våra legitima intressen (dvs intresset för analys, optimering och kostnadseffektiv drift av våra reserver i enlighet med Art. 6 para. 1 objekt f. DSGVO) De tjänster som tillhandahålls av Google, LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 , USA, ("Google").
Google är certifierat enligt Privacy Shield-avtalet och erbjuder därmed en garanti för att följa europeisk dataskyddslag (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).
Vi använder onlinemarknadsföringsprocessen Google "AdWords" för att placera annonser i Googles annonsnätverk (t.ex. i sökresultat, i videor, på webbplatser etc.) så att de kan visas för användare som har ett förmodat intresse för annonserna. Detta gör att vi kan visa annonser för och inom vårt online-erbjudande på ett mer målinriktat sätt för att endast presentera användare med annonser som potentiellt motsvarar deras intressen. Om till exempel en användare visas annonser för produkter som han var intresserad av i andra onlineerbjudanden kallas detta "remarketing". För dessa ändamål, när våra och andra webbplatser där Googles annonsnätverk är aktivt, körs en kod omedelbart av Google och så kallade (åter) marknadsföringstaggar (osynlig grafik eller kod, även kallad " Webbsignaler "kallas) integrerade i webbplatsen. Med deras hjälp sparas en enskild cookie, dvs. en liten fil, på användarens enhet (jämförbara tekniker kan också användas istället för cookies). Den här filen registrerar vilka webbplatser användaren har besökt, vilket innehåll han är intresserad av och vilka erbjudanden användaren har klickat på, samt teknisk information om webbläsaren och operativsystemet, hänvisande webbplatser, besökstid och annan information om användningen av online-erbjudandet.
Dessutom får vi en individuell "konverteringskaka". Informationen som erhålls via cookien används av Google för att generera omvandlingsstatistik för oss. Vi hör emellertid bara det anonyma antalet användare som klickade på vår annons och omdirigerades till en sida för omvandlingsspårning. Vi får emellertid inte någon information som personligen identifierar användare.
Användarnas data är pseudonym bearbetad i Googles annonsnätverk. Till exempel lagrar och bearbetar inte användarnas namn eller e-postadresser, men hanterar relevanta uppgifter på ett kakelaterat sätt inom pseudonyma användarprofiler. Det är, från Google, att annonserna inte hanteras och visas till en specifikt identifierad person, men till cookieägaren, oavsett vem den cookieägaren är. Detta gäller inte om en användare uttryckligen har tillåtit Google att bearbeta data utan denna pseudonymisering. Informationen som samlas in om användare skickas till Google och lagras på Googles servrar i USA.
Du hittar mer information om Googles användning av data, inställnings- och invändningsalternativ i Googles dataskyddsdeklaration (https://policies.google.com/technologies/ads) och i inställningarna för visning av annonser från Google (https: // adssettings.google.com/authenticated).

Facebook-pixlar, anpassade målgrupper och Facebook-konvertering
På grund av våra legitima intressen för analys, optimering och ekonomisk drift av vårt online-erbjudande och för dessa ändamål, den så kallade "Facebook-pixeln" från det sociala nätverket Facebook, som drivs av Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025 , USA, eller om du är baserad i EU används Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland ("Facebook").
Facebook är certifierat enligt Privacy Shield-avtalet och erbjuder därmed en garanti för att följa europeisk dataskyddslag (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).
Med hjälp av Facebook-pixel är Facebook för en möjlig besökare i våra reserver som en målgrupp för visning av reklam (sk. "Facebook-annonser") som skall fastställas. Således använder vi Facebook pixlar för att visa den anslutna via oss Facebook annonser bara för Facebook-användare som har visat intresse för vårt online-erbjudande eller vissa funktioner (t.ex. intressen i vissa ämnen eller produkter som besöks på grundval av Webbplatser bestämda), som vi överför till Facebook (så kallade "Custom Audiences"). Med hjälp av Facebook-pixel vill vi se till att våra Facebook-annonser motsvarar de potentiella användarnas intressen påverkar inte trakassera. Med hjälp av Facebook-pixel kan vi ytterligare förstå effekten av Facebook-annonser för statistiska och marknadsforskningsändamål, där vi ser om användare efter att ha klickat omdirigerats till en Facebook annons på vår hemsida (sk. "Conversion").
Behandlingen av data via Facebook är en del av Facebook: s datainvändningspolicy. Följaktligen generella noteringar om presentationen av Facebook-annonser, i policyen för dataanvändning av Facebook:
https://www.facebook.com/policy. Spezielle Informationen und Details zum Facebook-Pixel und seiner Funktionsweise erhalten Sie im Hilfebereich von Facebook: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616.
Du kan motsätta dig samlingen med Facebook-pixeln och användningen av dina data för att visa Facebook-annonser. För att ställa in vilka typer av annonser som visas för dig inom Facebook kan du ringa upp den sida som Facebook har ställt in och följa instruktionerna där på inställningarna för användningsbaserad annonsering: https://www.facebook.com/settings?tab=ads. Inställningarna är plattformsoberoende, dvs. de antas för alla enheter som stationära datorer eller mobila enheter.
Du kan också använda cookies, som används för intervallmätning och reklamändamål, via inaktiveringssidan för nätverksannonseringsinitiativet (http://optout.networkadvertising.org/) och den amerikanska webbplatsen (http://www.aboutads.info/) val) eller den europeiska webbplatsen (http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/).
Visual Website Optimizer Inom vårt online-erbjudande används tjänsten Visual Website Optimizer (ett erbjudande från Wingify Software) på grundval av våra legitima intressen (dvs intresse för analys, optimering och ekonomisk funktion av vårt online-erbjudande i den mening som avses i artikel 6, par. Private Limited, 1, Gopal Heights, Netaji Subhash Place, Pitam Pura, Delhi 404, Indien).
Visual Website Optimizer tillåter i samband med så kallade "A / B-Testings", "Click tracking" och "Heatmaps" att förstå hur olika ändringar på en webbplats påverkar (t.ex. ändringar av inmatningsfält, design etc.). A / B-tester tjänar till att förbättra användbarheten och prestanda för online-erbjudanden. Användare visas till exempel olika versioner av en webbplats eller dess element, t.ex. inmatningsformulär, på vilka placeringen av innehållet eller märkningen av navigeringselementen kan skilja sig. Därefter kan det på grundval av användarnas beteende, till exempel kvar på webbplatsen under en längre tidsperiod eller mer frekvent interaktion med elementen, bestämmas vilken av dessa webbplatser eller element som bättre uppfyller användarens behov. Med "klickspårning" kan användare hålla koll på sina rörelser inom ett helt online-erbjudande. Eftersom resultaten av dessa tester är mer exakta om användarinteraktionen kan spåras under en viss tidsperiod (kan t.ex. se om en användare vill återvända) lagras kakor vanligtvis på användarnas datorer för dessa teständamål. "Heatmaps" är musrörelser av användaren, som kombineras för att bilda en helhetsbild, med hjälp av vilken det kan kännas igen, till exempel vilka webbplatselement som föredras och vilka webbplatselement som användare föredrar mindre.
Cookies lagras endast på användarnas enheter för dessa teständamål. Endast pseudonym användardata behandlas. För ytterligare information hänvisar vi till dataskyddsdeklarationen för Visual Website Optimizer: https://vwo.com/privacy-policy/.
Om du inte vill att Visual Website Optimizer ska registrera ditt användningsbeteende kan du motsätta dig datainsamlingen med den här länken: https: // [PLEASE-YOUR DOMAIN-INSERT] /? Vwo_opt_out = 1.

Online närvaro i sociala medier
Vi upprätthåller online-närvaro inom sociala nätverk och plattformar för att kommunicera med kunder, framtidsutsikter och användare som är aktiva där och informera dem om våra tjänster.
Vi vill påpeka att användardata kan bearbetas utanför Europeiska unionen. Detta kan leda till risker för användaren eftersom det till exempel kan göra det svårare att genomdriva användarens rättigheter. När det gäller amerikanska leverantörer som är certifierade enligt Privacy Shield vill vi påpeka att de åtar sig att följa EU: s dataskyddsstandarder.
Dessutom bearbetas vanligtvis användardata för marknadsundersökningar och reklamändamål. Till exempel kan användarprofiler skapas utifrån användarnas beteende och användarens intressen som härrör från detta. Användningsprofilerna kan i sin tur användas till exempel för att placera annonser inom och utanför plattformarna som antagligen motsvarar användarnas intressen. För dessa ändamål lagras vanligtvis cookies på användarens dator, där användarens beteende och användarnas intressen lagras. Dessutom kan data lagras i användningsprofilerna oavsett vilka enheter som används av användarna (särskilt om användarna är medlemmar i respektive plattform och är inloggade på dem).
Behandlingen av personuppgifterna för användarna sker på grundval av våra legitima intressen för effektiv information om användarna och kommunikation med användarna enligt Artikel 6 stycke 1 lit. f. GDPR. Om användarna ombeds att samtycka till den databehandling som beskrivs ovan av respektive leverantörer av plattformarna, är den rättsliga grunden för behandlingen artikel 6 paragraf 1 lit. a., artikel 7 GDPR.
För en detaljerad beskrivning av respektive bearbetning och möjligheterna att invända (opt-out) hänvisar vi till följande länkade information från leverantören.
Även när det gäller begäran om information och påståendet om användarrättigheter påpekar vi att dessa kan göras mest effektiva hos leverantörerna. Endast leverantörerna har tillgång till användarnas data och kan vidta lämpliga åtgärder och tillhandahålla information. Om du fortfarande behöver hjälp kan du kontakta oss.
- Facebook, sidor, grupper, (Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland) på grundval av ett avtal om gemensam behandling av personuppgifter - dataskyddsförklaring: https://www.facebook.com / about / privacy /, särskilt för sidor: https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data, opt-out: https://www.facebook.com/settings?tab=ads och http: // www.youronlinechoices.com, Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.
- Google / YouTube (Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA) - Sekretesspolicy: https://policies.google.com/privacy, Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated , Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active.
- Instagram (Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA) - Dataskyddsdeklaration / opt-out: http://instagram.com/about/legal/privacy/.
- Twitter (Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA) - Dataskyddsdeklaration: https://twitter.com/de/privacy, Opt-out: https://twitter.com/personalization , Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active.
- Pinterest (Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA) - dataskyddsdeklaration / opt-out: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.
- LinkedIn (LinkedIn Ireland Unlimited Company Wilton Place, Dublin 2, Irland) - sekretesspolicy https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy, opt-out: https://www.linkedin.com/psettings/guest -controls / retargeting-opt-out, Privacy Shield: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active.
- Xing (XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Tyskland) - Dataskyddsdeklaration / opt-out: https://privacy.xing.com/de/datenschutzerklaerung.
- Wakalet (Wakelet Limited, 76 Quay Street, Manchester, M3 4PR, Storbritannien) - Sekretesspolicy / Opt-out: https://wakelet.com/privacy.html.
- Soundcloud (SoundCloud Limited, Rheinsberger Str. 76/77, 10115 Berlin, Tyskland) - Sekretesspolicy / Opt-out: https://soundcloud.com/pages/privacy.
Integrering av tjänster och innehåll från tredje part Vi använder innehåll eller tjänsterbjudanden från tredjepartsleverantörer inom vårt online-erbjudande på grundval av våra legitima intressen (dvs. intresse för analys, optimering och ekonomisk funktion av vårt online-erbjudande i den mening som avses i artikel 6 par. 1 lit. f GDPR) att införliva deras innehåll och tjänster, till exempel videor eller teckensnitt (nedan kallat "innehåll").
Detta förutsätter alltid att tredjepartsleverantörer av detta innehåll uppfattar användarnas IP-adress, eftersom de inte skulle kunna skicka innehållet till sin webbläsare utan IP-adressen. IP-adressen krävs därför för att visa detta innehåll. Vi strävar efter att endast använda innehåll vars respektive leverantörer endast använder IP-adressen för att leverera innehållet. Tredjepartsleverantörer kan också använda så kallade pixeltaggar (osynlig grafik, även känd som "webbfyrar") för statistiska eller marknadsföringsmässiga ändamål. "Pixel-taggarna" kan användas för att utvärdera information som besökartrafik på sidorna på denna webbplats. Den pseudonyma informationen kan också lagras i cookies på användarens enhet och innehåller bland annat teknisk information om webbläsaren och operativsystemet, hänvisningswebbplatser, besökstid och annan information om användningen av vårt online-erbjudande, samt att vara länkad till sådan information från andra källor.
Vi kan integrera videoklippen från plattformen “Vimeo” från leverantören Vimeo Inc., uppmärksamhet: Legal Department, 555 West 18th Street New York, New York 10011, USA. Dataskyddsdeklaration: https://vimeo.com/privacy. Vi påpekar att Vimeo kan använda Google Analytics och hänvisa till sekretesspolicyn (https://policies.google.com/privacy) och välja bort alternativ för Google Analytics (http://tools.google.com / dlpage / gaoptout? hl = de) eller Googles inställningar för dataanvändning för marknadsföringsändamål (https://adssettings.google.com/).
YoutubeVi bäddar in videoklippen från plattformen “YouTube” från Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Dataskyddsdeklaration: https://www.google.com/policies/privacy/, Opt-Out: https://adssettings.google.com/authenticated.
Google Maps Vi integrerar kartor från tjänsten “Google Maps” som tillhandahålls av Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. De bearbetade uppgifterna kan särskilt innehålla användarnas IP-adresser och platsdata, som dock inte samlas in utan deras samtycke (vanligtvis i samband med inställningarna för sina mobila enheter). Uppgifterna kan behandlas i USA. Dataskyddsdeklaration: https://www.google.com/policies/privacy/, Opt-Out: https://adssettings.google.com/authenticated.
Twitter Inom vårt online-erbjudande kan funktioner och innehåll i Twitter-tjänsten, som erbjuds av Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA, integreras. Detta kan till exempel inkludera innehåll som bilder, videor eller texter och knappar som användare kan dela innehåll från detta online-erbjudande inom Twitter. Om användarna är medlemmar i Twitter-plattformen kan Twitter tilldela åtkomst till ovanstående innehåll och funktioner till användarnas profiler där . Twitter är certifierat enligt Privacy Shield-avtalet och erbjuder därmed en garanti för att följa europeisk dataskyddslag (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active). Dataskyddsdeklaration: https://twitter.com/de/privacy, Opt-Out: https://twitter.com/personalization.
Instagram Inom vårt online-erbjudande kan funktioner och innehåll i Instagram-tjänsten, som erbjuds av Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA, integreras. Detta kan till exempel inkludera innehåll som bilder, videor eller texter och knappar som användare kan dela innehåll från detta online-erbjudande inom Instagram. Om användarna är medlemmar på Instagram-plattformen kan Instagram tilldela åtkomst till ovanstående innehåll och funktioner till användarnas profiler där. Instagram dataskyddsdeklaration: http://instagram.com/about/legal/privacy/.
Pinterest Inom vårt online-erbjudande kan funktioner och innehåll i Pinterest-tjänsten, som erbjuds av Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA, integreras. Detta kan till exempel innehålla innehåll som bilder, videor eller texter och knappar som användare kan dela innehåll från detta online-erbjudande inom Pinterest. Om användarna är medlemmar i Pinterest-plattformen kan Pinterest tilldela ovan nämnda innehåll och funktioner till användarnas profiler där. Pinterest dataskyddsdeklaration: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.
LinkedIn Inom vårt online-erbjudande kan funktioner och innehåll i LinkedIn-tjänsten, som erbjuds av LinkedIn Ireland Unlimited Company Wilton Place, Dublin 2, Irland, integreras. Detta kan till exempel inkludera innehåll som bilder, videor eller texter och knappar som användare kan dela innehåll från detta online-erbjudande inom LinkedIn. Om användarna är medlemmar i LinkedIn-plattformen kan LinkedIn tilldela ovan nämnda innehåll och funktioner till användarnas profiler där. Dataskyddsdeklaration från LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy .. LinkedIn är certifierat enligt Privacy Shield-avtalet och erbjuder därmed en garanti för att följa europeisk dataskyddslag (https: //www.privacyshield. gov / deltagare? id = a2zt0000000L0UZAA0 & status = Aktiv). Dataskyddsdeklaration: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy, Opt-Out: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.